Google Zeitgeist: најпопуларните пребарувања за 2010

Листата на милијардите пребарувањата ги ги содржи најбрзо растечки пребарувања на глобално ниво и во категории како спорт, електроника, забава… Интересно листата содржи и најпаѓачките во тек на годината. Можеби се сеќавате на тогаш-актуелните теми како свински грип, Мајкл Џексон, Сузан Бојл…

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии