Google Zeitgeist Minds е одлично место да се инспирирате и добиете нови идеи

Zeitgeist Minds е настан што го организира Google и на истата се собираат голем бој на лидери и мислители. Ова е вистинското место доколку барате инспирација, некој нова идеја или само сакате да се информирате за трендовите и иднината.

Луѓето кои учествуваат на овие настани ги истражуваат идеите кои го менуваат светот, од друштвено, културно и политички аспект. На YouTube каналот кој е добро осмислен, можете лесно да пребарувате видеа по различни категории, односно теми што ги обработуваат, а ќе имате прилика да ги слушнете водечките луѓе во светот на технологијата, политиката, блогери и познати писатели.

Препорака да погледнете едно од поновите видеа:

[youtube]kUHF43xjMJM[/youtube]

1 коментар на “Google Zeitgeist Minds е одлично место да се инспирирате и добиете нови идеи

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии