Google воведе 50 нови животни во проектот со проширена реалност

Мартин Јованчевски

во Веб

Уште 50 нови животни можат да се вдомат во вашиот дом.

Некои слатки, некои вознемирувачки, но на сите можете да им го најдете местото така што ќе го пребарате животното во Google Chrome апликацијата од вашиот телефон и ќе ја допрете опцијата view in 3D.

Во случај ова да го читате од вашиот телефон, следнава листа ќе ви помогне подобро да се запознаете со крзнените палавковци.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии