Google тестира прикажување резултати во реално време

„Утринава приметив дека моите Google резултати се центрирани на среде на страната. Пладнето приметив дека не ни треба да кликнам на ‘Search’ копчето – Google ги апдејтира резултатите додека куцам.“ вели г-дин. Осбеј.

Google потврди на TechCrunch дека ја тестираат оваа опција на рандом одбрaни корисници, но не се знае дали е конечен продукт. Според блогот најголемиот проблем со ваквото пребарување во реално време се рекламите, дали секое прикажување додека се куца ќе се води како импресија. Во секој случај изгледа интересно.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии