Google Street View во вселената – како е мапирана Меѓународната вселенска станица

Google Street View не носи на многу кул места кои често  нема да ги посетиме. Последниот додаток на Street View Меѓународната вселенска станица најверојатно е местото за кое имаме најмалку можност за посета. Благодарение на Outer Space View барем малку ќе може да се запознаеме со предизвиците со кои се среќаваат астронаутите.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии