Google со виртуелна кирилична тастатура

Тастатурата е достапна на Google.mk и се појавува покрај ‘Пребарај’ копчето, откако ќе пребарате нешто. Тастатурите се локализирани, а со кликање на ‘Alt+Ctrl” може да се изберат додатни знаци, а може и да се преместува низ екранот

4 коментари на “Google со виртуелна кирилична тастатура

  1. Интересно, корисно но имам една замерка. Ги имаат измешано З и Ѕ буквите. Тоа е вака и во школите, но не треба да е вака. Можеме ли да реагираме.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии