Google од сега со пребарување во реално време

Треба да се напомене дека резултатите од Facebook ќе бидат фидови само од јавни профили.

Google Goggles

Гигантот објави уште една новост. Овојпат се работи за опција за мобилните телефони – визуелно пребарување со Google Goggles. Наместо пребарување со текст, сега едноставно вметнувате слика или видео и добивате информација. Погледнете го видеото.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии