Google Instant достапен во Хрватска, Бугарија, Србија… a во Македонија?

Google Instant е прабарување во реално време, односно резултатите се променуваат во моментот додека куцате со дополнително предвидување на бараниот термин. Google Instant може да го пробате на Google.com.

Во меѓувреме, локалниот Google.mk пребарувач го доби и инстант прегледувањето на страни.

5 коментари на “Google Instant достапен во Хрватска, Бугарија, Србија… a во Македонија?

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии