Google Home, Intel 360, Nintendo Switch дел од Super Bowl рекламите

Super Bowl не само што е најголемиот спортски настан во САД, туку е и најголемиот настан кога рекламите се во прашање. Технолошките гиганти вообичаено се присутни на Super Bowl иако цената за реклами е многу висока. Овој пат Apple и Microsoft не беа присутни на екраните, но затоа Google, Intel, GoDaddy, Nintendo, па дури и World of Tanks имаа свои реклами. Погледнете ги:

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии