Google го тестира Cloud Picker, проект за веб складирање фајлови

На Cloud Picker ќе може да се закачуваат фотографии, видеа, мапи и документи, а според форумите алатката ќе биде поврзана со Google Apps, Docs и Sites што најверојатно значи дека сите документи и фајлови кои се користат на апликациите ќе бидат складирани на Cloud Picker каде истите фајлови ќе можат да се организираат и пребаруваат.

Од Google велат дека алатката не е спремна за објавување се уште.

Сликата погоре е како моментално изгледа Cloud Picker, сликата е објавена од корисник на Blogger форум.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии