Google го планира виртуелното богатство, го купи Jambool

„Нашата визија е да изградиме квалитетен продукт кој ќе им помогне на програмерите да ги менаџираат и монетизираат нивните виртуелни економии ширум светот. Кога се појави можноста да се здружиме со Google, да соработуваме кон оваа визија, не можевме да ја занемариме. Возбудени сме да ја “ вели Jambool.

Social Gold платформата na Jambool може да се вклопи со креаторот на друштвени игри Slide кој Google го купи на почетокот на овој месец, но ќе биде и платформа со која ќе се мотивираат програмерите да креираат и заработат од своите апликации.

Подолу е видеото за Social Gold for Flash, кое според Jambool е „првото и единствено безбедно решение за плаќање во Flash-от.“

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии