Google го купи 3D десктопот на BumpTop

Корисничкиот интерфејс е приспособен за интеракција со допир, што го прави BumpTop доста привлечен за мобилните телефони на допир и најверојатно Google ќе ја искористи технологијата зад 3D десктопот за својот Android ОС.

Исто така BumpTop може да му послужи на Google за својот Chrome оперативен систем, кој се очекува оваа есен првин да се појави на ноутбуковите, а потоа на стандардните компјутери и лаптопи.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии