Google Glass влегоа во отворена бета во САД; секој може да ги купи сега

Google конечно започна со отворена бета за очилата за проширена реалност Google Glass. Сите жители на САД можат да ги купат очилата без притоа да чекаат на одобрување од компанијата. Ова значи дека сите кои се заинтересирани за очилата нема повеќе да пишуваат есеи на тема „зошто ги сакам Google Glass“, туку едноставно ќе ги купaт очилата. Но, официјалниот почеток на продажбата за жал не ги направи очилата подостапни за заинтересираните и тие сè уште чинат 1.500 долари.

[youtube]XG3OMmdsis4[/youtube]

[youtube]G4TJh1wR6hQ[/youtube]

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии