Google Docs за мобилни со 44 нови јазици и 8 големини за печатење

Сега може да уредувате текст на вкупно 45 јазици на Android со Froyo (верзија 2.2) и iOS уреди (верзија 3.0+) вклучувајќи го iPad. Исто така, 8 нови големини за печатење се достапни вклучувајќи tabloid, statement, executive, folio и A3, A5, B4 and B5.

Google Docs за мобилни уреди беше лансиран во ноември минатата година. Со Google Docs за мобилни уреди не може да се креира нов документ, се уште, може само да се уредува некој кој веќе постои.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии