Google Chrome сега известува дали сајтот е недостапен и за другите

„Другите корисниците имаат проблем да се поврзат со овој сајт, можеби треба да почекате неколку минути.“ е едноставната порака на Chrome.

Ова е мала но интересна опција која можеби ќе го скрати посетувањето на downforeveryoneorjustme.com сајтот, кој исто проверува дали одреден сајт е недостапен за сите корисници.

(via Rudefox)

1 коментар на “Google Chrome сега известува дали сајтот е недостапен и за другите

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии