Gmail Contacts сега се поедноставни

Контактите сега изгледаат исто како што и мејловите т.е излистани се едноставно и текстуално, а нивното едитирање е навистина лесно. Покрај тоа, можете да ги персонализирате информациите за контактот додавајќи име, телефон, адреса, линкови до профили и уште полиња и е оставено огромно поле за додавање белешка за контактот.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии