Гледајте видео преку Google Docs

Видеата од Google Docs можат да се симнат, така што оваа опција, закачување на видеа и нивно прегледување, може да помогне за соработка со други на мултимедијален проект. Или пак едноставно складирање на видеа и нивно приватно споделување, без да го правите тоа преку приватните видеа на YouTube или пак да се мачите со разни додатоци да симнете видео од YouTube.

Google вели дека закачените видеа во Docs можат да бидат до 1 GB и со максимална резолуција од 1920×1080, и ќе треба да ги поддржуваат соодветните формати, како WebM, MPEG4, MOV, AVI И WMV.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии