Гитара направена од 5 паметни телефони

Ова е одличен пример не за тоа како се реализираат луди идеи, туку можноста и креативноста да се искористат апликациите на мобилните телефони (секако и малку знаење) и да се направи нешто креативно и интересно. Кој знае можеби од ова ќе се роди и нов музички жанр.

(via @darko156)

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии