GGS06E23 – #СедиДома, Doom Eternal, Animal Crossing

Ако сте редовни гладачи на GG.mk подкастот тогаш веќе од поодамна знаете дека правилото еднаш неделно во понеделник од 9 не важи. За да ни помогнат да не побудалиме во овој период, Данко, Бобо, Гораст и Паци секој ден стримаат дел од видеоигрите што ги играат.

Во овој стрим Данко ќе објасни што се случува ако позајмите пари од ракуните и треба да им ги вратите во Animal Crossing за Nintendo Switch. Потоа Гораст ќе ви објасни сè што треба да знаете за новата Doom Eternal.

Ако немате ништо да правите уште едно потсетување GG.MK стримаат секој ден од 18:00.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии