GGS06E21 – Warzone, Ghost of Tsushima, 20 години PS2

Некогаш можеби и постои време да излезете надвор наместо да ги изгледате Гораст, Бобо и Паци, но тоа секако не е денес. И ако досега не можете да сфатите колкав е проблемот можеби тоа што GG започнува со коронавирус ќе ви помогне да сфатите колкав проблем е.

Во епозодата може да прегледате:

  • Call of Duty: Warzone
  • Curse of the Dead Gods
  • Rainbow Six Siege: Void Edge
  • Scorpion’s Revenge
  • Ghost of Tsushima

Главна и најинтересна тема во оваа епизода е одбележувањето на 20 години PS2. Нема никаков подобар начин за презентирање на една конзола од најдобрите игри за неа.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии