GGS06E18 – Journey to the Savage Planet, Dead Static Drive

Оваа епизода на GG започна со легендарното тизер видео и првата официјална најава на подкастот. По потсетувањето на минатото време беше за пат во иднината и потсетување дека наскоро не очекува и презентацијата на PlayStation 5.

Во епизодата има простор за AMD Threadripper и што носи напредокот на игрите, интернет и хардверот општо во поле на стримингот.

Journey to the Savage Planet и Dead Static Drive се „главните“ видеоигри оваа епизода.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии