GGS06E17 – Warcraft III: Reforged, Apex Legends: Assimilation, The Pedestrian

Дејан Соколоски

во Вести

Ова мора да е нашата омилена GG.мк епизода секоја година. Првата епизода по Global game Jam изобилува со ентузијазам и супер игри изработени за неколку дена. Гораст ни раскажува кои се победници и како настанот изгледа „одвнатре“.

Љубителите на видеоигри можат да дознаат повеќе и за: Apex Legends: Assimilation, The Pedestrian, Dead Cells: The Bad Seed.

За жал не сите вести беа добри. Оваа епизода можевме да го видиме и најголемото разочарување периодов, Warcraft III: Reforged.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии