GGS06E15 – DBZ: Kakarot, Doom Eternal, Disintergration

Нова епизода на GG.mk која започнува со искуствата на Гораст кај соседите и каква е гејминг состојбата во регионот. И она што може да го дознаеме е дека гејминг заедницата во Македонија е нешто подобро организира во споредба со регионот. Ова можеби е најинтересниот дел од епизодата, но секако има и видеоигри и други настани за кои треба да се разговора.

Главните игри во фокус на епизодата Doom Eternal, GTA 6, DBZ: Kakarot, а се чини дека ова е најдобра прилика и да се потсетиме дека овој викенд се одржува и Global Game Jam.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии