GGS06E09 – Синдикален гивавеј, топ 10 игри на декадата, квиз на знаење

На почетокот на подкастот ќе дознаеме кој е најдобар Бетмен, и ќе се потстите на првие филмови на Тим Бартон. Веднаш потоа ќе го слушнете и изборот за најдобри игри оваа декада и најавaтa за А1 Game Fest. Со оглед на тоа дека речиси сите настани поврзани со гејминг се одржуваат многу ретко прибирањето на сите податоци за настанот е супер интересно.

Дополнително ќе може да погледнете квиз на знаење, а во оваа епизода има и доделување на куп награди.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии