Се надеваме дека навреме ги погледавте понудите за „Црниот петок“, но ако не ја гледавте оваа епизода на време барем можете навремено да ги погледнете номинациите за Video Game Awards и гласањето на Бобо, Данко и Гораст.

За сите фанови на Half-Life добра-лоша вест. Има нова Half Life ама не е играта која никој од нас ја чекаше. Сепак во оваа епизода најинтересен е разговорот за виртуелната реалност и различните мислења коио ги споделија Данко, Гораст и Бобо.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии