GGS06E04 – Call of Duty: Modern Warfare, Outer Worlds, Underlords

Не заборавајте дека вечерва има нова епизода од GG подкаст, а во меѓувреме, ако не сте ја погледнале минатата може да ја погледнете сега.

Почетокот на епизодата е за веста дека сите игри на Ubisoft се одложени. Плус може да чуете супер разговор за периодите за излегување на видеоигри.

Во оваа епизода има простор и за Overwatch 2 за „протекувањето“ пред Blizzcon (иако веќе има и официјална најава), Death Stranding, Call of Duty: Modern Warfare, Outer Worlds и Underlords.

Без сомневање повеќе податоци за импресиите на Гораст, Данко и Бобо од Blizzcon вечерва.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии