GGS06E02 – Blizzard контроверзијата, Apex S3, Fornite S11, The Surge 2, Disco Elysium

Нова епизода на GG.MK и оваа епизода започна со веројатно најконтроверзното прашање во овој период Blizzard и однесувањето на компанијата откако еден учесник на турнир во Hearthstone проговори за кинеската опресија во Хонг-Конг. По ова следеше и реакција на дел од играчите на игри на Blizzard кои започнаа да ги бришат своите профили… Повеќе за целиот настан може да дознаете ако ја погледнете епизодата.

Секако ова е емисија за игри и гејминг и има повеќе кул игри и најави за игри: Fornite Season 11 Black Hole Event, Apex Season 3 – Meltdown; Star Wars – Fallen Order: JEDI – Cal’s Mission; Disco Elysium; Wounded и CEEGA, и The Surge 2. За крај има можност и да се запознаеме со повеќе за следната конзола од Sony, PlayStation 5.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии