GGS05E32 – WoW Classic… многу WoW Classic, Rage 2, MSI 2019

Оваа епизода на GG има куп вести кои не смеете да ги пропуштите. Покрај вестите од League of Legends; најавата за соработка на Microsoft и Sony на облак-сервис за конзолите и косплеј настанот на Vip сепак главен гејминг настан во оваа епизода е почетокот на бетата за World of Warcraft Classic. Па, во ова епизода може да погледнете како Бобо и Гораст со носталгија се потсетуваат на почетоците на World of Warcraft.

За да не биде ептен ретро можеме да погледнеме како изгледа Rage 2.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии