GGS05E29 – Mortal Kombat 11, рецензија на колекторсот од Days Gone, Star Citizen

Ѕвезда на новата епизода на GG е Days Gone Collectors и рецензијата на играта. Љубителите на моба жанрот може да се запознаат со промените во League of Legends, и поважно што се случува со Сакса. Плус во епизодата има простор и за Mortal Kombat 11 и за Star Citizen.

2 коментари на “GGS05E29 – Mortal Kombat 11, рецензија на колекторсот од Days Gone, Star Citizen

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии