GGS05E27 – Dangerous Driving, SW Jedi: Fallen Order, Vader Immortal

Оваа епизодата на GG подкаст започна со најава за Twitch караоке и можно пеење во некоја идна епизода на подкастот. Што се однесува до видеоигрите може погледнете ја најава за најновата верзија на World of Warcraft,  Dangerous Driving, SW Jedi: Fallen Order, Vader Immortal. Љубителите на Star Wars можат и да ги слушнат коментарите на Гораст, Данко, Бобо и Паци и за трејлерот за новиот Star Wars.

1 коментар на “GGS05E27 – Dangerous Driving, SW Jedi: Fallen Order, Vader Immortal

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии