GGS05E25 – Првоаприлска епизода со Данче, БигиМаус, Ристо Билдеристо и Рајне

Првоаприлската епизода на GG.MK е фокусирана на игри. Секако тоа значи дека доаѓа со куп трејлери најави за игри и прегледи. Гораст, Данко и Бобо во оваа епизода маскирани зборуваат за: Borderlands 3, Cyber Shadow, Cadence of Hyrule, Streets of Rage 4 и Yoshi’s Crafted World.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии