GGS05E13 – Рекапитулација на VIP Game Fest и најдобрите игри за 2018

Сите кои не можеа да поминат на VIP Game Fest во оваа епизода на GG.mk ќе може да видат барем дел од атмосферата на настанот. Вакви настани нема често, а и организацијата беше навистина одлична.

Друго што може да го видите во епизодата е изборот на GG.mk за најдобра игра во 2018. Изборот е интересен, а на листата имаше простор за 3 ААА наслови, но и за 2 видеоигри од независни студија. Погледнете ја новата епизода!

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии