GGS05E08: Гости се царевите за рубикови коцки

Оваа епизода на GG.MK гости се дечките од Македонската Кјубинг Асоцијација. Секако имаше простор и за игри, но првиот натпревар во редење рубикови коцки е најважната вест за оваа епизода.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии