GGS05E07 – NapNok има нова игра, гостин во студио е Дајана Димовска

Фокус на епизодата е на NapNok и новата игра ChimParty. Играта е достапна од 14 ноември на PlayLink и веќе може да ја играте. Погледнете го интервјуто на GG со дел од тимот кој работеше на ChimParty. Може да видите дел од супер интересните нивоа на играта.

Друга интересна вест, кој иако не е поврзана со епизодата е петиција која ја започна GG за креирање на регион за Македонија. Својата поддршка може да дадете на Change.org.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии