GGS04E27: Омилениот хардвер од минатото на момците од GG.mk

Дејан Соколоски

во ИТ.МК

Оваа епизода на GG ќе остане запаметена по омилениот хардвер од детството на Паци, Данкo и Бобо. Хардверот во оваа епизода ќе ве потсети на деновите од детството: Playstation 1,  Nintendo Gameboy, 3dfx Voodoo 2 Diamond Monster и Amstrad 64. Сепак покрај кул главната тема, без сомневање ѕвезда на вечерта беше Odium to the Core. Може да ја погледнете како изгледа играта која е достапна за неколку дена на сите платформи.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии