GGS04E23 – Гораст, Данко и Бобо се потсетија на World of Warcraft

Нова епизода на GG во која Гораст, Данко и Бобо се потсетија на World of Warcraft. Дополнително во епизодата место си имаа и: Spyro: Reignited Trilogy, City of Brass, Octahedron и Minit. За сите кои се заинтересирани за наградните игри може да видат во која насока ќе се одвиваат овие настани во иднина.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии