GGS04E19 – За YouTube сцената co BobiBeatbox, Warhammer: Vermintide 2, Into the Breach

Во новата епизода на GG гостин е Боби Битбокс. Секако разговорите се за македонската YouTube сцена.

Кога игрите се во прашање разговорите беа околку новата игра на Valve – Artifact, Division 2, Warhammer: Vermintide 2, Into the Breach…

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии