GGS04E07: Поглед во минатото со Шеф Сале

Шеф Сале и времето на Skysoft е главен фокус оваа емисија. Во видеото може да се потсетите на златно време на гејмингот. Љубителите на видеоигри можат да ги погледнат и Xenoblade Chronicles, и Skyrim за Nintendo Switch, а и куп трејлери.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии