GGS04E011 – Најголемите фејлови на 2017 година

Дејан Соколоски

во гејминг

Без Гораст во студиото, дечките од GG.MK, првата епизода од 2018 година ја посветија на најлошите игри од 2017 година. Простор има и за некои понови игри, иако за првите игри од 2018 ќе треба да почекаме барем до следната епизода.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии