GGS03E32 – Разговараме со Џијан Емин, Injustice 2 и Friday the 13th: The Game

Во 32-та епизода во оваа сезона на GG гостин е Џијан Емин. Г. Емин е еден од организаторите на настанот  „Видео игра“. Целосната изведба на филмската музика е на македонската филхармонија. Од игрите во оваа епизода е фокусирана на Injustice 2  и Friday the 13th.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии