GGS03E27 – Гостин: Стефан Митров – основач на М3DS академијата, Dawn of War III, GotG

Дејан Соколоски

во гејминг

Гостин во ова издание, на 99 епизода на е GG.mk е Стефан Митров, од M3DS. Во оваа епизода може да ја слушнете приказната за почетоците на академијата и напредокот во последната година.

Оваа епизода не може да помине без Dota 2 и Kiev Major, а секако не може да помине и без видеоигри. Во епизодата ја претставија Warhammer: Dawn of War III и Guardians of the Galaxy.

Љубителите на рецензии на хардвер во оваа епизода може да ја погледнат рецензијата за Huawei Honor 8.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии