GGS03E26 – Гостин: Милан Тасевски од Archona Games (Galactic Warlords), Bayonetta, Aaero и повеќе

Нова епизода на GG.MK и повторно без Гораст. Во оваа епизода на Данко и Бобо гостин им е Милан Тасевски од Archona Games. Поводот за гостувањето е новата игра која ќе ја издадат Galactic Warlords. Презентацијата на играта зафаќа добар дел од епизодата, па сите вљубеници во игрите на табла ќе имаат можност да ја погледнат. Неофицијално, Kickstarter кампањата започнува на 18 мај и ќе трае 25 дена.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии