GGS03E25 – Играме Invisigun Heroes, Dark Souls 3: The Ringed city, Bulletstorm…

Новата епизода на GG.MK започна со мали технички проблеми. Во оваа епизода ќе гледате: Agents of Mayhem, Rise to Nobility и NBA: Playgrounds. По подолго време имаше и играње во живо на играта е Invisigun Heroes, а ќе може да го видите и трејлерот за Bulletstorm како и за Dark Souls 3: The Ringed city…

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии