GGS03E21 – Natec Genesis Nitro 550, SteelSeries Rival, Legend of Zelda, Nier Automata

Нова епизода на GG.mk која имаше рецензии на хардвер. Можеби поинтересно, ова е прв пат да има рецензија на додатоци кои најчесто ги заборававаме, столчиња. Дополнително, има можност да видите и глувчиња и слушалки.

Хардверот е супер, но GG.mk сепак (барем засега) е емисија за игри. Во оваа епизода може да ги ѕирнете Shadow of War, Legend of Zelda и NieR Automata.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии