GGS03E18 – Дајана Димовска од KnapNok Games, For Honor, Sniper Elite 4…

Нова епизода на GG.mk во која гостин е Дајана Димовска од KnapNok Games. Повод за учеството е отворање на канцеларии на KnapNok во Скопје. Дајана е директор на KnapNok, а во оваа епизода може да погледнете повеќе за историјата, како и за идните планови на компанијата. Дополнително сите заинтересирани гејм дизајнери може да ги контактираат KnakNok Games jobs@knapnokgames.com, каде моментално отворени се позиции за тестери и арт.