GGS03E17 ТОП мобилни игрици, плус предупредување од GG.mk: Не ја играјте Conan:Exiles!

Со мало доцнење ја пренесуваме 17 епизода на ГГ.МК. Епизодата e посветена на најдобрите игрици за паметни телефони. Сепак епизодата  отвора со разговор за Steam и виртуелна реалност, WoW токен и Overwatch. Најдобрите игри на мобилни според GG.mk се: Seven Mages, Super Sonic Surge, Aldo’s Adventure, Dunwell, Starknight.

Кога ААА игрите се во прашање, Conan: Exiles и зошто играта е лоша, но и зошто може да биде забавна. Дополнително, може да го погледате и искуството на Данко со Nioh.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии