GGS03E12 – Најдобрата музика од видео игрите, Mekazoo, Obduction

Првата епизода на GG.MK во оваа година е посветена на најдобрата музика во видеоигрите. Секако ова не е единствена тема во епизодата, па има простор и за CES 2017, новата надградба на World of Warcraft и Elite Dangerous. Епизодата има доста интересни презентации од CES и дури и да не сте љубител на видеоигри, ви препорачуваме да ја изгледате оваа епизода.