Гостин во новата епизода на GG.MK е Милан Тасевски креатор на Small Star Empires. Секако тоа значи дека главна тема на епизодата е Kickstarter кампањата за Small Star Empires. Гледачите може да дознаат кои се разликите со оригиналната верзија, и што овозможуваат новите експанзии.

Покрај ова, главна тема на оваа епизода е God of War и прва рецензија за играта.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии