GG S04E03: Дали и на кого му треба GTX 1070Тi и најдоброто од Blizzcon

Во оваа епизода Гораст, Бобо и Данко ќе се обидат да ви објаснат на кој му треба новата графичка картичка од Nvidia, GTX 1070Ti. Графичката е доволно моќна за да ви овозможи и над 100 fps на некои игри, но дали мониторот е доволно моќен?

Со оглед на тоа дека ова е и првата епизода по Blizzcon, не можеше да помине без осврт во епизодата. Ако сте љубители на игрите на Blizzard прочитајте и како Мартин го доживеа Blizzcon.

Конечно, гостин во оваа епизода е Хамид Ариф – „Hamcho“ кој го анализираше новата надградба на Dota 2, 7. 07.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии