GG ПОДКАСТ S07E29: Mortal Kombat, Naraka, Apex Legends Legacy

IT.mk редакција

во Вести

Супер игри и настани кои влијаат на целата гејминг индустрија се дел од оваа епизода на ГГ Поткаст. Гораст, Данко, Бобо и Паци се обидуваат да предвидат што ќе се случи со основачите на Blizzard кои ја напуштија компанијата и се приклучија на Dream Heaven. Од игрите може да погледнете што се случува со Warzone, Apex Legends, Resident Evil, Returnal, Naraka и куп други игри.

За да не биде баш само за видеоигри беше заслужен крајот на епизодата и прегледот на Mortal Kombat.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии